Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odpeckovač, který by uměl plody zbavit pecky, to bych bral. Kompotovat a sušit vypeckované třešně, višně, švestky je skutečně otrava. Jenomže všechny tyto "odpeckovače" nadělají z ovoce fašírku. Ta se pak hodí prakticky jenom do kvasu. Tady mi přijde praktičtější přecezení mače před pálením..
    Co se týče videa s tím nerezovým strojem - za dobu, co by ten mladík oloupal jeden pomeranč (sypal je tam bez kůry) bych na nejlevnějším citrusovači k masomlýnku za pár korun odšťavnil pomerančů aspoň pět.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika