Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jen tak na okraj zkušenost s kvasinkami Vínka: Přede mnou odborník odborníkovi sdělil, že kvasinky Vínka prokvašují na 16%obj. EtOH. Říká se, že vinné kvasinky dávají lepší chuť a vůni následnému destilátu, než pekařské droždí. Zjistil jsem, že kvasinky Vínka prokvasí tak na 12% obj. EtOH a pekařské droždí si do výsledné chuti a vůně s nimi v ničem nezadá, přičemž prokvašuje tak do 8% obj. EtOH, spíše o něco málo víc. Co si o tom myslíte Vy, pánové?

Jinak, šípkovici jsem dělal z několik let starého šípkového vína, vykvašeného pomocí pekařského droždí a byla vynikající. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika