Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Upřimně řečeno, raději bych trhal šípek, než-li rakytník řešetlákový, ale 50 kg? No, to bych se snad raději stal abstinentem, ale věřím že to může být chuťově zajímavý destilát. Cukru, tedy sacharozy se nebojte, než-li dojde k jeho zkvašení, musí se rozložit na monosacharidy. Otázka je, zda-li je také zajištěna správná hodnota pH, aby máč nebyl napadán křísotvornými kvasinkami a nepochybně je na místě i užití Ovopresu. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika