Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
U nás v Bielych Karpatoch v dedinke Lednica pálime "borovičku" v ovocinárskej pálenici. Robí sa to na konci sezóny, keďže borievky maju v sebe oleje ktoré znecistia trubky a ten kto by pálil po mne hrušky alebo slivky, by mal oálenku znehodnotrnú borievkovou arómou. Do pálenice som doviezol 250 litrov jablčného kvasu a po naliatí do kotla som k jablčnému kvasu pridal 750 gramov borievok pomletych na mlynčeku na mäso, borievky som zbieral na jeseň, po prvom mraze. Výsledný produkt je jablkovica s vyraznou chuťou a vôňou borievok. Nieje to průtahová ani rezaná borovička ale pitelné je to viac než dosť 🙂
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika