Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vyrábím si docela solidní průtahovou borovičku... obávám se, že jste tento postup nesprávně zařadil. To není "průtahová" borovička, to je pouze "macerát" z "bobulí" jalovce. Nemám nic proti Vašemu postupu, ale "průtahová borovička" se vyrábí destilací lihu, kde odcházející páry alkoholu prochází přes vrstvu jalovcových bobulí a následně v chladiči kondenzují. V parní fázi odebírají z jalovce aroma a některé "oleje", typické pro borovičku. Průtahová borovička je jemnější než pravá borovička, která se vyrábí kvašením jalovcových bobulí a teprve potom destiluje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika