Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zákal vzniká při nízkých koncentracích vysrážením mastných kyselin, které jsou rozpustné jen ve větších koncentracích alkoholu. Proto se musí za stálého míchání pomalu přilévat voda do alkoholu - nikoliv opačně! Dalším aspektem je, že každá minerální voda je většinou "tvrdá" a tudíž se v ní špatně cokoliv rozpouští (opět předpoklad vzniku zákalu). Z jistého pohledu je tedy i možné použít vodu destilovanou. Já používám AQUILA neperlivá (pro kojence), na těch 50% to určitě stačí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika