Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Slivovice přiměřeně silná, dobře odvětraná, ze správně ošetřeného nedoslazovaného kvasu je hladká, voňavá po ovoci, hřeje, ráno čistá hlava. Příchuť dubového dřeva mi celkový dojem nevylepší.
   Rád si pochutnám na dobré Tulamorce, ale ve slivovici chci cítit švestky a v meruňkovici meruňky.
   Před desetiletími rostly švestky všudymožně a byly ideálním zdrojem zkvasitelného ovocného cukru. Levně vypálený destilát z nich mohl sloužit i jako polotovar k výrobě likérů a tmavých pálenek.
  Chápu, že slivovice z dubového sudu může být dobré pití. Pochybuji ale, že překoná pravou obilnou whiskey. Na druhé straně pravá, čistá, čirá slivovice je pití, které nám závidí a umí ocenit nejeden zahraniční pijan. Hádejte, o jaký dárek si řekne emigrant za mořem, když jej chcete navštívit? Mimo tuzemáku ještě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika