Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Adsorpce na aktivním uhlí je možný, dle mého názoru dost riskantní postup, ale zdá se, že se Vám zadařilo, blahopřeji. Jde totiž o to, že se tímto postupem sice podaří odstranit nějaké nežádoucí komponenty z destilátu, ale hlavně ty žádoucí, bohužel. Takže jste sice získal čirý destilát, což je nepochybně chválihodné, nicméně je chudší ve vůni i chuti, to víte karborafin to nerozeznává. Hruškovici nechávám větrat mnohem déle, než-li 14 dní a jablkovici nikdy neuzavírám, prostě tento destilát má se vzduchem neustálý kontakt. Ostatně to není z mé hlavy, doporučuje to R. Wagner ve své knize Calvados po lopatě.  slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika