Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Několikrát ověřená zkušenost se zakalenou slivovicí o značné síle nad 85%.Vždy pálena v cca teplotě do 5C prostředí a teploty chladící vody taktéž kolem 5C.Výsledná slivovice tedy měla do 5C a pokud byla přenesena rovnou do místnosti přes 20C, postupně se jemně mlhově zakalila.

Další zakalaní také způsobují rozpuštěné esenciální oleje a tuky které obsahuje každé ovoce...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika