Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Nemyslim.si, ze ne to skoda energie. Pokud k tomuto ovoci ma nekdo snadny pristup... osobne letos budu palit uz ctvrtou varku. Dve prepravky s prezralyma bananama oloupu - cim zralejsi, tim lepe - obsahuji pak vice cukru... Idealne kdyz uz napul "tecou", rozsmelcuju, na 20 kg bananu pridam cca 5-6 litru vody, pulkilovku cukru a vinne kvasinky. Vyteznost z tohoto je cca 1,5 litru, nadherne to voni a chut take neni spatna. Problem je v tom, ze se radi banany napaluji i na dvouplastovem kotli, takze je potreba opravdu pomalu pridavat na teplote.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika