Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Fuj, když se dívám na ten křís, nestačím žasnout. indecision  4 roky jsem kvasil všechno možné (švestky, jablka, hrušky, broskve, třešně, dokonce kvas z ječného sladu na whisku), ale nikdy se mi nahoře neobjevila byť jen jediná bílá nitka. Díky bohu za kvasné zátky a za to, že do kvasu zbytečně nelezu...cool

S nahořklostí slivovice i hruškovice jsem taky sám amatérsky bojoval. Postupně jsem ji "dotáhl" k lepší kvalitě - chce to při 2D od cca 50 st. ohřívat opravdu velmi pomalu, aby lehké podíly až po metanol mohly v klidu odejít. Vyjde to o hodinu déle, ale nikde ani náznak acetonu, nikde hořkost... No a ke konci pak od 50% často koštovat a včas vypnout, aby to nebyla moc velká kyselka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika