Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvas se obvykle měří spíš na litry než kila. Máte jej snad v nádobách, které mají definovaný objem, tak to můžete snadno spočítat. 
   Jestli cedit kvas před pálením je optázka na niž není jasná odpověď.Pokud byste se k tomu odhodlal, doporučil bych to provést ještě doma před odjezdem. Páleník bude stěží čekat, až přehrkáte dvacet bedýnek kvasu. Ono to nejde tak snadno, kvas netvoří jen pecky a voda.
    Co se týče nahořklé slivovice. Rozumná míra hořkomandlové chuti do slivovice patří. Že by ale hořký destilát vznikl z hořkých švestek a že by takové hořké švestky vůbec existovaly, na to z hloubi duše nevěřím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika