Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To půjde porovnat obtížně. Mezi jednotlivými švestkami, tedy i mezi kvasy jsou značné rozdíly.  Někdo by musel kvas rozdělit, jednu polovinu vypálit hned po dokvašení, druhou za 3 měsíce.
   Pokud budeme jen teoretizovat, můžeme se zamyslet, o jakou chuť a vůni nám jde a kde se v kvasu vezme. Pokud vznikne aroma kvašením nebo jinými chemickými reakcemi ve vykvašené hmotě, pak bude lepší počkat. Jestli jsou vůně a aromatické látky přítomny již v ovoci, potom je lepší pálit hned, neboť delším skladováním kvasu mohou akorát tak vyprchat.  Ale je to jen úvaha.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika