Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

zdravím.

V naší rodině se pálí několik desítek let. Postup jsem převzal od mého otce. Sám už pálím přez 20 let a slivovici mám vždy dobrou. O tom že by v kvasu bylo nedozrálé ovoce, tráva a snad i větve :) nemůže být řeč. Tento dotaz jsem psal proto, že mě překvapila ta mandlová chuť u letošní slivovice. Přitom jsem postupoval jako vždy. Když chutnám ostatní ročníky a letošní -tak je tam výrazný rozdíl. Teoreticky mě z diskuze vyplívá, že skusím narok slivovici přecedit před nalitím do kotle v pálenici. Loupat 10 metráků trnek - to nedám... Nebo se skusím domluvit s páleničářem a vypálit zvlášť * Kvasovou vodu* - nevím jak to nazvat.. No a do dalšího kotle dát jen ten tuhý zbytek kvasu. Nezkoušel jste to někdo??

dík za odpověď 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika