Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vaclave, jeste dluzim nejake odpovedi.

Vinovici jsem nedelal, ale delal to vinar a delal to z hotoveho vina ne z matolin nebo rmutu. Predpokladam, ze nesiril, bo nebylo potreba vino konzervovat a hned ho vypalil. Btw vinovice je fakt vynikajici a byla i za dobrou cenu, takze slo experimentovat.

Pokud jde o vlastni proces, koupil jsem dubovy soudek ve Zdaru -  www.dubovesoudky.cz. Myslim, ze je to dovoz nekde z Madarska nebo Polska. Byl to 3l soudek, coz je u nas docela tezke sehnat, bo nasi bednari zacinaji myslim na 5l. 

Vyseledek zatim lezi nekdy od ledna v sudu a zatim ho tam jeste necham nez budu mit novou vinovici. Uz jsem i dolival, bo fakt rychle mizi. Neco kostuju, neco se vypari. Ted uz nedolivam, abych nekazil chut. Lil jsem to tam tak kolem 51% a tedjsem zatim nemeril. V zadnem pripade neredim. I likery delam bez redeni, pokud to nevyzaduje technologicky postup.

Barva je cca jak standardni Ballantinka.

Michal

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika