Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S tím nelze než souhlasit. Skutečně, při výrobě koňaků (někdo je na ten pojem citlivý, nepochází-li nápoj z Cognac), brandy, ale i pravého calvadosu, je dřevo nezastipitelné. Většina skutečných odborníků přes slivovici (k nimž se nepočítám), si ale cení jednoznačně víc slivovici čistou. Možná se mýlím, ale nevím o žádné degustaci, kde by první místa obsadila slivovice ze sudu.
Destlace je známa již z Mezopotámie, zmínky jsou i v bibli. Pálenky ale sloužily k obřadním účelům a nejsou zmínky o tom, že se pily (na rozdíl od vína a piova). Ve středvěku již ano, vesměs z obilí, z ovoce pak o něco později.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika