Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pripájam svoj postreh.Nad kotlom sa nachádza t.z.v.dóm, v ktorom sa tvoria výpary..Nad dómom môže isť trubka ešte hore výšku ktorej si určíte podľa možností v akých bude pristroj pracovať. /Podľa výšky stropu/ Ale nepísaným pravidlom je že sa udava tak že sa vypočíta 1a pol násobku výšky nádrže v ktorom je kvas.V najvyžšom mieste je treba umiestniť teplomer.potom trubla lkesá pod uhlom 20-25 stupňov dole k chladiču.Táto dľžka by mala byť 3 násobok až4 násobok výšky, a musí mať väščí priemer ako trubka chladiča./hada/. Keď je had pol cólový tak trubka môže mať 1 cól. Had čim dlhší tým lepší. U 50 L kotla asi 8 metrov. Zožente si knihu Domácí výrova lihovin. Aurtor Bettina Malleova. Alebo www stranka schnapsbrennen.at a bude vám všetko jasné.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika