Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mohly sedimentovat, to nepopírám. Otázka zní proč a jak jste je odfiltroval. Čtenáře zajímá, jakou technikou a kdy, tedy po jaké době. S nařeďováním koncentrovaných ovocných destilátů mám jakési zkušenosti. Především chci zdůraznit, že líh, tedy ethylalkohol obohacený o jakési chuťové KOMPONENTY, se mísí s měkkou vodou v jakémkoliv poměru bez ohledu na teplotu obou médií. S tímto poznáním jsem ve sporu s názory různých autorů popisující ředění alkoholů, kteří doporučují předepsané teploty, které pokud se neodrží, zákal vždy vzniká. Není to pravda pokud není destilát zasažen úkapovými či dokapovými složkami. Ovšem pokud primární destilát těmito složkami zasažen je a po naředění se zakalil a po nějaké době zase vyčeřil, svědčí to pouze o tom, že se příslušná komponenta ze směsi částečně vypařila, ale k pití to je jen s rizikem ranního bolení hlavy. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika