Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim.

Ja mám takú extrémistickú otázku. A načo vlastne riediť. Ja som za 20 nikdy neriedil ani mojich dedov som riediť pálenku nevidel.

 Kvalitatívny faktor ovplyvňuje okrem mnohých faktorov aj spodný, slabý alkohol tečúci na konci pálenia, ktorý obsahuje veľké množstvo pravých aromatických látok.  Stále sa mi opakuje, že pálenka je stále ešte silná (  67-55)  a tečie už slabá (30-20-15).  Nechávam tiecť ďalej, ale stále kontrolujem farbu, vôňu a predovšetkým chuť spodného alkoholu.  Priliatím slabšieho alkoholu do celk. obsahu dostanem výbornú aromatickú pálenku okolo 53.  Nikdy som nemusel odstaviť predčasne varenie, kvôli zlej kvalite spodného alkoholu, t.j. nikdy som pálenku nemusel riediť.

Ak niekto páli 65 percentnú pálenku je to jeho vec, ale v nej necítite tú pravú chuť, akurát vás páli v krku ako sto čertov. 51-53 je moje rozmedzie nižšie, ani vyššie nepálim.  Môj osobný názor.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika