Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na jazyku to nepříjemně pálí a kazí to jinak příjemnou, pikantní chuť.

To bude spíš problém v destilaci ne v surovině. Na letošní degustaci v Lubné vyhrála kdoulovice kategorii netradičních. O pálivosti nemohla být řeč.

Po asi roce jsem si všiml, že kdoulovici nějak slábne chuť i vůně. Tady by byla zajímavá i zkušenost jiných paličů, protože to dělají i jiné destiláty. Kupř. z malin.

Všem destilátům - snad s výjimkou švestek a jablek (těm proto, že moc vůně nemají) časem vůně i chuť slábne. Rok je ale dost krátká doba. U malin je to výraznější, protože ty se často destilují průtahově. Geisty ztrácejí aroma rychleji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika