Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odpověď je tamtéž.
Čím to tedy, že výrobci z provincie Calvados dosud na ten jednoduchý fígl jak vylepšit chuť a vůni svých destilátů cukrem dosud nepřišli?
   Ale vážně. My se tu bavíme jen o nějakých imaginárních aromatických látkách jako o atributech kvality ovocných pálenek. Ale ono je to trošku jinak. Jediným kritériem dobré chuti destilátu není to, jak intenzivně je cítit po ovoci. Mezi námi, meruňka za 91 Kč půllitr voní mnohem silněji než ta nejlepší z palírny, ale pít ji nebudete. Nebo aspoň doufám. Já si lépe pochutnám na značkové vodce než na podprůměrné, byť nepochybně aromatičtější chalupářské slivovici, borovičce, rumu či zelené, a jistě nejsem sám.  
  Na etiketě nejdražších slivovic (Stock, Budík, Kosher) je napsáno složení: (čistý) ovocný destilát. Na etiketě těch levnějších: ovocný destilát, líh, (někdy přírodní aroma). Teoreticky by měly chutnat stejně. Ale nechutnají.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika