Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj, zatím jsem vždy kvasil nadivoko-samovolně.Nikdy se mi kvas nezvrhnul.Přednost ušlechtilých kvasinek co se týče nástupu kvašení a prokvašení je asi na místě.V pálenici mi řekli, že kdybych použil zákvas z ušlechtilých kvasinek, měla by pálenka výraznější chu´t i vůni.Protože se stále učím, tak každá zkušenost je dobrá.Postřehl jste nekdo tento rozdíl? Měl jsem vždy obavy, aby přidané kvasinky nějak negativně neovlivnily pálenku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika