Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To je tak dojemný text, že by tomu někdo mohl i věřit. Vzhledem k rozsáhlým diskusím na tomto webu, jsem loni udělal 3 druhy hruškového kvasu. Nedoslazený, částečně doslazený a doslazený. Zároveň jsem prověřoval i otázku míchání s kvasem, protože i o tom byla diskuse velká.

Takže: Ani jeden z jmenovaných vzorků nikde v krku nepálí a mám všechny důvody si myslet, že všechno jsou to velmi dobré pálenky a není mezi nimi vjemový rozdíl. Nemám ani rýmu a chuť mi slouží zcela normálně. Vzhledem k tomuto testu, považuji pro sebe diskusi o slazení za uzavřenou.

Všemi třemi soudky jsem míchal vrtačkou s nástavcem na míchání malty. Míchal jsem po týdnech a do té doby, dokud zůstala na povrchu pouze tekutina. Není to problém, protože po zamíchání se vyvalí tolik oxidu, že po uzavření nádoby je ho tam dost na desinfekci. S každým soudkem jsem míchal 4x. Kvas dokváší na povrchu pouze s tekutinou a všechno ovoce je pod hladinou - žádná deka. Prostě kvas vypadá jako by kvasil mošt. Úplně stejně by se dalo ve větším sudu míchat nějakým pádlem a ponořit vždycky deku. I v tomto případě, po pokusu, jsem si jist, že míchání nejen neškodí, ale naopak prospívá. Opět je pro mne tato diskuse uzavřená.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika