Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky (za všechny)  za uznání. Přiznám se, že kdybych tolik meruněk měl, aby bylo na pálení, tak bych je asi taky trochu přisladil. U nás mají totiž cukru o dost míň než švestky. Snažil bych se hledat přírodní zdroj - med, sušené ovoce, v krajním případě přírodní nerafinovaný třtinový cukr. Pokud bych měl meruněk tolik, jako jablek a příhodnou polohu,  nejspíš bych zkusil nesladit.
   Protože v mé blízké palírně destilují již od 50 litrů, občas se nějaké místní meruňky najdou. Docela prý dobrý, říkal páleník. Jednou si ale přijel vypálit svůj kvas nejaký chalupář od Znojma a to prý bylo sto a jedna. Dokonce si prý kdosi vzal ty výpalky aby je zakvasil znovu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika