Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Píšete, že Můj názor je ten, že budme-li mít dva zdravé, dobře ošetřené kvasy z vyzrálého ovoce, jeden s cukrem a druhý bez, bude lepší pálenka z toho nedoslazeného.
Asi to tak je, jenomže já to prostě na začátku nevím, jestli ten máč má na to, aby bez mého zásahu doře zkvasil. Z literatury vím, že se lihové kvasinky divoké, ale i ušlechtilé množí za přístupu kyslíku a také k tomu potřebují cukr. Prostě to neriskuji a cosi cukru přidám. To, že jablka obsahují průměrně 8,9% cukru je taky literární údaj z roku 1945. Může to být průměr velmi nepřesných čísel. To, že jsem onehdá k 60 litrům moštu přidal 1,8 kg cukru je pravda a to už jsme diskutovalia já jsem Vás informoval v tom smyslu, že mi za tento destilát dali na dvou soutěžích diplom. Kdo ví, zda-li ta jablka měla průměrný obsah cukru? Nezbývá, než-li se domluvit. Pokud mi na můj mail pošlete svoji adresu, zašlu Vám tento destilát k degustaci, nic lepšího mě nenapadá. Fakt to na Vás dělá dojem, že kopu za palírny? Kdepak. Celý život jsem, ostatně jako můj otec, stál u digestoře, koukal do baněk jak si molekuly dělají ze mě srandu. Jsem organický chemik a řadu technologií jsem také zaváděl do výroby. To, že jsem se koncem sedmdesátých let rozhodl přispět k vývoji techologie výroby ovocných destilátů způsobila nedostatečná kvalita této komodity, alespoň to tak na mě působilo, že mě nějak dost často druhý den bolí hlava. Po mnoha letech sem pochopil, jaký je vztah mezi narůstající teplotou ve vařáku a v hlavě kolony a taky našel pálenici, která je ochotná za nemalý peníz přestavět zařízení, aby bylo k obrazu mému.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika