Přesně Vás jsem měl na mysli, když jsem psal, že mi nebudou všichni fandit. Tvrzení, že jen z nedoslazeného máče (kvasu, zápary) je možno připravit kvalitní destilát, považuji, diplomaticky řečeno, za úsměvný. Věčná škoda, pane doktore, že se s Vašimi destiláty na soutěžích destilátů a zúčastňuji se všech významnějších, nepotkávám. Problém je v tom, že ani Vy tu šanci, abyste potkal ty mé, nemáte. Ale dám Vám šanci. 19.3. je v Radějově největší a nejstarší (25.ročník) ovocných destilátů. Pokud byste si myslel, že se máte čím presentovat, stačí projevit na mé e-mail adrese zájem a já Vám rád napíši, jméno ředitele soutěže, kterému pošlete neomezené množství vzorků. Já jsem jich poslal 12.Třeba byste si někdy chtěl otevřít mé web stránky (petrslosar.cz), které jsou pouze o ovocných destilátech. Osatně citovanou literaturu v mém předešlém přízpěvku neznáte, to je mi jasné. Prostě setrváváte na stromilných názorech, ktreré Vám nikdo nevymluví, ale je to Vaše právo. Ale já už jsem také konservativní, vím to. Zdraví Petr Šlosar