s cukrem bych byl velmi opatrný, ale kvas více jak roční není problém ani u jablek. Jezdíme pálit léta, vlastně od vzniku prvních pěstitelských pálenic. Kvas vedeme na studeno, nejsou prostory byť mírně temperované. Kvašení se rozběhne naplno třeba až v dubnu. A do palírny jezdíme vlastně až o rok později než ostatní. Je to jen náročnější na kv. nádoby a kořalka tím rozhodně netrpí.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název *:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*
Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10. Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.