Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

De právě vo ty balasty z rafinace.
Ostatně,  stačí si to vyzkoušet. Zkuste se opít značkovou slivovicí Jelínek  (nebo poctivě vypálenou z ovoce) a potom chalupářskou slivovicí v ceně tuzemáku (nebo od pěstitele, který kvas řádně vyfutroval cukrem). Něco poznáte už při pití, něco až druhý den ráno. Čím to, že ty kvasinky to nesežraly stejně?
    Strašit nechci nikoho.  Každý nechť pálí a pije tosvé. Ale já osobně budu pálit z čistého ovoce a co nejdřív po vykvašení. Dosud v žádné fundované příručce (jedna vyšla nedávno v nakladatelství Grada) jsem se nedočetl o zkvalitnění pálenky dvouletým uskladněním kvasu, ani jeho nastavováním řepným cukrem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika