Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na pH záleží, které kvašení bude probíhat a v jakém poměru, pokud jsou hodnoty v přechodné oblasti. Pokud bude v kvasu dosti kyselin (stejně jako u prediktivních vín), bude stabilnější a nemusíte tolik spěchat do pálenice (s vypitím archivu vín).

Například u švestek, které můžete včas dovézt do pálenice pH měřit nemusíte, Naopak u hrušek, broskví a dalšího ovoce s nízkým obsahem kyselin je potřeba pH nejen měřit, ale i podle naměřených hodnot korigovat přidíním kyseliny.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika