Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Broskve jsou chuťově sladké i přes malý obsah cukru proto, že obsahují málu kyselin. Malou cukernatost jste napravil tím, že jste přidal rafinovaný cukr. Protože jste si nepohlídal pH, tak jste kvas nestabilizoval žádnou kyselinou a ten se Vám zvrhnul = alkoholické kvašení přešlo do kvašení mléčného (to které u zelí dosahujeme přidáním dostatečného množství soli) nebo některé z přechodných forem (acetonové,..., octové). Pokud už to smrdí čpavkem, je to na vyhození.

Příště po vypeckování broskve namíchejte s letními jablky (a ostatními padanými), podrťte a vylisujte mošt. Broskve dodají aroma, jablka cukr a kyselinku. Cider s broskvovým nádechem je určitě lepší než vylité bláto na kompost. Pokud Cider nebude pitelný, možná ho bude dostatečné množství pro přepálení.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika