Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Celkem se divím že si někdo koupí nebo postaví destilační přístroj na přerušovanou dvojnásobnou destilaci, však jich je také hodně v inzerátech k opětovnému prodeji)))

Destilát má při přerušované destilaci většinou horší hrubou vůni a chut a pokud to palič vychytá, tak s tím je stejně práce.Vypálit poprvé x kotlů kvasu aby získal potřebné množství lutru na 2. pálení.

Myslím že lidem co přemýšlí, lépe vyhovuje dobře navržená a sestavená rektifikační náplnová kolona a navíc je i výrazně levnější než masa materiálu mědi a nerezu u starých přerušovaných systémů a ještě k tomu na pevná paliva a už jen ty obrovské chladiče... a ten smrad.Pěkně zandám kvas a jedu na hotový destilát velmi jemné chuti, bez nějakého přerušování a zandávání lutru.

Ted jsem koukal na různé inzeráty na destilační kotle a všechny byly na přerušovanou destilaci a k tomu ještě výtečníci měli tak "odborně" provedenu trubku (vývod z kotle-parního domu)že místo aby šla pod určitým úhlem od kotle nahoru, tak naopak jí měli ostře dolů k chladiči.Holt se výrobci pak chlubí kolik litrů jim teče za hodinu, ale ta "kvalita" lutru a pak destilátu... od takových odborníků máte v destilátu vše i to co tam nepatří... jeden tam má dokonce 250L nerez kotel místo "naplocho" provedený na výšku))) zkrátka vzal tlakovou nádobu a udělal z ní destilační kotel dvakrát tak vysoký co široký)))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika