Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Konečně skuteční odborníci a praktici. Dokonalé oddělení lze provést, kromě použití refluxu, i přesnou přímou regulací teploty výstupu. A samozřejmě i v tomto případě je nutné v závěru ochutnávat a zejména čichat, protože tekutiny se odpařují stále i při teplotách pod bodem varu. Takže prodlužováním destilace by se nevhodné látky do destilátu stejně dostaly. Při dostatečně dlouhé době se tekutá část kvasu odpaří, i když se nebude zahřívat vůbec. Jemnou regulací přívodu tepelné energie lze skutečně dojít k dokonalosti. O tom ovšem Ti, co nahází ovoce do sudu a za nějaký týden si jdou posedět do palírny, nemají ani tušení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika