Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takže tak vážený pane, kterého nemohu jaksi oslovit, protože jste zapomněl říci své jméno, ale to se stává...

To, že umíte srazit teplotu na 78 °C vám samozřejmě věřím, problém je jen v tom, že jaksi máte skoro totální reflux prostě vše vracíte do vařáku, takže skoro nic neodebíráte do předlohy a energetické závody Vám samozřejmě tleskají, že odebíráte energii, ovšem tu zaplatíte, je Vám to jasné! Takže, prosím Vás nikoho na tomto vláknu se nepokoušejte přesvědčovat o tom, že odebíráte destilát při 78 °C,  asi jste dost bohatý, ale co s tím čistým lihem, protože při 78 °C nepoteče nic jiného?!!

 Olej samozřejmě nemá podobnou setrvačnost jako voda, to vám nikdo neřekl? Dále, pevná paliva jsou zajímavá při přípravě lutru prostou destilací, to ano, ale pro udržení rovnováhy kapalina - pára na koloně se samozřejmě nehodí, ale proč Vás mám o tom přesvědčovat, víte ono to dřevo (nedej Bože uhlí) hoří jaksi mimo naše přání - tu víc- tu méně, všiml jste si? Život Vás naučí.  Zdraví slosar-petr@seznam. cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika