Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S prvními dvěma odstavci souhlasím. Se třetím s výhradami.  Kyselina se přidává kvůli snížení pH na optimální hodnotu pro etanolové kvasinky, neboť jinak mají hrušky málo přirozených kyselin a tedy kvas je náchylný ke kažení. Nemyslím si, že unikající kysličník uhličitý dokáže okyselit kvas dostatečně.
   Kyseliny benzoová, sorbová v běžných dávkáćh by nesnížily pH prakticky vůbec, zato by spolehlivě znemožnily kvašení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika