Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Teplota může být i nižší,  ale ne pod 10 st, pak se kvašení velmi zpomnaluje. Naopak nad 20 st probíhá kvašení rychle a ovoce ztrácí aroma.
  Se stopkama je to složitější. Stopky jablek vytrhnout nelze, takže jablka se drtí i se stopkami. Stejně tak mnohé hrušky s tím mají problém. Jistě, ponechání stopek kvalitu kvasu nezlepší, ale i když to jinak nepůjde a stopky neodtrhnete (mnoho lidí to dělá a u některých drobnoplodých odrůd to ani dobře nejde),  půjde to i se stopkami. Jsou-li hrušky velké a uskladněné, není problém stopky, co pevně drží, odstřihnout 
   Je asi dobré zakládat kvas v optimální konzumní zralosti. Ne vždy je to ale možné. Pokud třeba drobné hrušky necháte padat nebo setřásáte z vysokých stromů, pomelete je samozřejmě dřív, jinak by natlučené plody hnily.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika