Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím ta Hynek nakolko ovocia minulý rok bolo velmi málo, unás všetci robili repák aby mali nejakú pálenku. Repu umyjú z vapku, keď je ešte niekde nečistota vyrežú tú časť, postruhajú na klasickom struháku na repu a surovú dajú do súdka zalejú teplou vodou dajú kvasnice teplota vyše 20C za 3 dni pália.Keď išiel biely luter sú to dva nedostatky silno kuria v kotly alebo slabé chladenie v chladiči.Tento rok som koštoval vela repáku najlepší bol z palenice Piešťany, kde som dal palit slivovicu.Bol jemný žiaden hnus samozrejme tam musíme citiť repu, veď je to repák.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika