Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přiznám se, že jsem řepovici pil poprvé a naposledy roku 1981. Její chuť si pamatuji velmi matně, k vypití to asi bylo, ale víc nevím. Netroufám si proto hodnotit smysl výroby takového destilátu. Vycházím ze dvou skutečností:
1. V obchodní síti jsem na oficiální pálenku z řepy nenarazil (byť na Slevensku se prý prodává). Nevylučuji, že je destilát zajímavé chuti, ale proč potom firmy jako Jelínek k jeho výrobě nesáhnou - při tak snadno dostupné surovině? Přitom dělá takové úlety jako třeba borůvkovici.
2. Soudím, že příprava kvasu z ovoce je snazší. Není třeba je vařit ani drhnout od hlíny (což v domácích podmínkách není nic příjemného)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika