Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To přemrznutí asi není nutné, to převaření řízků ano. Pak je to opravdu zajímavý destilát. Vysvětlit to neumím, ale pokud se řepné řízky převaří a po ochlazení během několik dnů vykvasí (jde to velmi rychle), získá se po zpracování velmi zajímavý destilát. Pokud se řízky nepřevaří a vykvasí, obdržíme destilát s chutí "tekuté hlíny", nicméně ta řepa je jasně cítit, ale kdo to má pít. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika