Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Psal jsem jen, že je na mě slivka moc ostrá, to snad o duranciích víte ne?Asi proto, že ji narozdíl od Vás nepiju tak pravidelně:-) V pálenici mi řekli, že nějaké promíchání či zbytky z ostatních kvasů naprosto nehrozí, takže to absolutně neřeším, raději poraďte zda dýni jen rozsekat na maděru nebo pak i přecedit-tak jak to tady někdo psal v tom receptu na to tykvové víno, nějaké živiny pro kvasinky si tam přidám samozřejmě taky.

Nejlepší rada zní - VYHLEDEJTE ODBORNÉHO LÉKAŘE popř. lékárníka.

Slyšel jsem od úředníků, že je dobrá pálenka z květáku. Zkuste ji a určitě budete mile překvapen, možná více jak z těch dýní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika