Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte pravdu, možná bude lepší ji nakrájenou na kostky prvně podusit, rychle změkne, pak to rozsekat a přidat pektolytický enzym, kterej to ztekutí, teprve pak přidat(možná vylisovat) do švestek s ušlechtilými kvasinkami, aroma bude tudíž švestkové a pálenka by mohla být pro mě (a hlavně ženský) pitelnější, možná bych to vypálil jen tak na 45%,ať to díky tomu přídavku medu třeba neškrábe, hádám to ale ještě nikdo v republice takhle nezkoušel:-)

Roman

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika