Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je tu otázka které se snažím přijít na kloub - čím by měl cukr způsobovat "škrábavost" v krku? Vycházím z logiké úvahy: ovocná šťáva se skládá z cca do 8% sacharózy a zbytek je směs fruktózy a glukózy. Ty jsou přímo zkvasitelné kvasinkami. Cukr - sacharóza se skládá cca z 50% glukózy a 50% fruktózy. Glukóza se za pomoci invertázy rozloží na glukózu a fruktózu. Ty jsou kvasinkami zpracovány stejně jako ovocná šťáva. To je stejný chemický proces jako předchozí. Co je tedy jinak a navíc. Nejsem chemik ale nikde jsem to nenašel. Zná někdo odpověď? vpetko(za_vinac)email.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika