Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ať hledám jak hledám nemůžu najít vysvětlení proč mám po vypálení škrábavou až štiplavou pálenku (není to pravidlo) ale je to tak půl na půl.

Samozřejmě konkrétně švestky umývám a přebírám částečně pomačkám na 100 l dávám 1 až 2 kg cukru závěrečnou cukernatost mívám tak 3 až 4.Ale většinou jak spadne koláč pod hladinu tak pálím pálenice je měděná dvojplášťová nikdy nepřipaluje.

Prosím o radu co je hlavní příčínou škrábavosti. Moc děkuji za pomoc.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika