Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dle selského rozumu je cena 100 % alk. 143Kč v pálenici, ale pokud vás přistihnou doma u běžícího nelegálního přístroje, budou vám počítat plnou sazbu spotřební daně z destilátu a tj. 286kč.

Tak vám do škody 5000Kč které se už dle TZ považuje za hranici trestného činu bude stačit 17,5L 100% alk., což doma nikdo rozumný nemá, nebo by neměl mět.

Nejsem právník, ale dle mě by to tak mohlo být, hranice 5000Kč je asi obecná pro posuzování škody nejen přímou krádeží.

Zajímavá je zkrátka ta hranice od které celní paraziti nebo policejní vaši domací pálenici už budou posuzovat jako velkovýrobnu a budou stíhat pro trestní čin.

Někde jsem četl, že pokud vám najdou běžící pálenici doma(ve které právě destilujete alkohol) věškerý destilát který v domě a na pozemku vyhrabou budou automaticky zahrnovat do destilátu vyprodukovaného nelegálně na vašem přístroji... a můžete jim před očima mávat kolika doklady z oficiálních pálenic chcete a nic vám už nepomůže.

Zajimavá je také legálnost domovních prohlídek a prohledávání pozemků celními a policejními parazity.Nevím o jaký zákon se opírá zejména vnikání a prohledávání soukromého majetku celníky, bez soudního povolení???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika