Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ako som písal vyššie, najlepšie by bolo zistiť, koľko tam toho cukru ešte ostáva. To, že šťava sa zdala byť na začiatku sladká nehovorí nič o množstve cukru. Sladká je aj šťava, ktorá má málo kyselín a zároveň aj relatívne málo cukru.  Prídavok 0,3 kg na 40 l muštu predstavuje zvýšenie cukornatosti o 0,75° NM, čo nie je veľa. Je možné, že kvasný proces sa blíži ku koncu, preto to spomalenie. Na druhej strane, 15 s nie je zas až tak málo. Pomalšie kvasenie dáva kvalitnejší výsledný produkt, najmä čo sa senzoriky týka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika