Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, prosím o radu. Mám od 24.10.2018 založený jablečný mošt z jaderniček moravských. počáteční cukr 14 - meřeno v pálenici. Mošt mám ve 120 l sudech naplněných cca 15 cm pod okraj. V sudech jsou přidané rozkvašené kvasinky. Sudy jsou utěsněny a je na nich kvasná zátka - bublátko. Po cca 1 týdnu začal oxid uhličitý vytlačovat vodu v kvasné zátce do druhé komory, ale po 2 dnech se proces zastavil a od té doby se voda nepohla, takže nic nebublá. Teplota v místnosti je 16-18 stupňů. Je ještě brzo na bublání? Je kvasu zima? Děkuju za každou radu, jsem amatér.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika