Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Kdyz založím kvas, obvykle se do druheho dne rozjede a nekolik dní intenzivně bublá. Pak už jen lehce dokvašuje. Známý hlídá bublinky a čeká, až to úplně přestane bublat. Můj názor na na měření cukroměrem nebo hlídání bublinek je tento: Nemá to cenu. Většina alkoholu vznikne v prvním týdnu kvašení. Nechám to 5 týdnů v bečce a pak je mi jedno, kolik cukru tam zbylo, stejně je to z 99% hotove.. Jestli přijdu o jedno nebo 2 % alkoholu, neřeším. Kamaradka tak dlouho hlídala zbytkový cukr, až jí při palení tekl aceton... Efendi
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika