Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že dost to souvisí s aktuálním počasí při zrání kvasu. Ranější odrůdy švestek jsou vykvašené za 4-5 týdnů klidně i pod 5%, zato ty pozdnější ani po dvou měsících nejdou pod 7%. To je už venku kolem nuly, ve sledované místnosti nejvíc +9 stupňů. Jednou jsem zkusil švestkový kvas nechat déle zrát, ale tím, že tato místnost nebyla vytopená, se hodnota nehla ani o píď. Dlužno dodat, že i tak jsem v pohodě vypálil, byť při takto vysokých hodnotách, a vesměs v poměru 1:10. A cukr? Loni jsem jej zkusmo nedal a nebylo to až tak znát.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika