Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

 frakce z první třetiny

A vysvětlil pan Alois Gölles ve své knize Ušlechtilé destiláty jak je teplotně či jinak definovaná první třetina? Nevím, ale myslím, že to je náramná hloupost, protože vonné a chuťově cenné komponenty, které degustátor či zkušený konzument v destilátu oceňují se do destilátu dostávají v celém spektru teplot, za kterých je destilát tvořen, tedy 77 - 97 °C. Ovšem toto rozmezí teplot se nehodí pro všechny typy aparatur, zvláště ne pro "Arnold Holstein", ty musí brzdit mnohem dříve. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika