Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nikdy mě nenapadlo vypeckovávat švestky do kvasu - a jak byse to dělalo s duranciemi? Myslím, že pecky slivovici nevadí, podud nejsou rozdrcené. Nakonec - jemné hořkomandlové aroma může slivovici jen prospět.
   Co se týče jablek, tam to, podle mě, platí dvojnásob. Jednak, oproti švestkám tvoří jádra jablek ve srovnání s dužinou menší podíl, navíc jablečná jádra nemají tak výraznou chuť jako semena peckovin. Stopky švestkám odstraňuji, jblkům ne (některým to ani nejde)
   Mnohem důležitější než kouzla s jádry považuji zabránění oxidace kvasu, octovatění, eliminaci hnilých a znečištěných plodů. A nedávat rafinovaný cukr.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika