Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Jablka mají kolem 12% sladkosti šťávy a asi 20% sušiny, Tedy asi 10% cukru je v pomletých jablkách. Přidáním 20kg cukru na 100 litrový sud stoupne sladkost přibližně na 30% (10+20=30) Váš otec zapomněl, že vína vypěstovaná či doslazená na 21%, aby se dala pít, musejí obsahovat i po vykvašení určité množství zbytkového cukru. Ten je v kvasu v takovém množství zbytečný, v případě rafinovaného řepného cukru dokonce škodlivý.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika